Infinitul interpretarilor reflecta Adevarul absolut.
Constientizarea, iubirea si gandul invesmanteaza Calea.
Spiritul este Dumnezeire, el defineste Vesnicia creatoare.

ab ore ad aurem


sâmbătă, 16 iulie 2011

"O natzie de sindicalisti in slujba mentei"

~ Sau ~


"Oda frecangiilor", 
"O, nu frecangiilor", 
"Anostul vietzii purului agnostic"

~ Cu subtitlul ~

"Indoielnica sau cel putzin aparenta schisma in sanul, intestinul, deci launtrul  acceptziunii de liber arbitru la Sancho Panza"


~ Treaba dintai

Cu spor menta se freaca si nici mana nu le pute.

~ Treaba de apoi

Dincolo de ocean, in stanga cum te uitzi, realmente s'a putut orice, schimbandu'se astfel deviza in renume.
Aici putem pe de alta parte spune ca'i de departe tzara tuturor paradoxurilor.
Prin aici rezumand impecabila tzara a lui Dragomir Hurmuzescu, Alecu, Paul si George Constantinescu, cat si a lui Dimitrie Leonida. Popor cu praf pe ghete de multe mii de ani ce n'a stiut decat a iubi. La inceput natura, apoi pe Christos si apoi pe sine, dar atat. O natzie cu un aparte simtz spiritual, adormit insa la poalele vulcanului materialismului. E criza'n criza'n tzara asta si practic se moare de foame. Asemeni de caldura. Frizeaza insa cu stupidul, fiindca nu'i aceasta imaginea ce'o potzi culege parcurgand seara centrul marelui oras, la pranz cafenelele sau oricand paginile veveve'uli. Lumea pare ca'i pe fericiresness, si nu doar pare. Da' cui'i pasa?, vorba ei, Adinei..

Am visat ca Dalai Lama'i agent chinez si Tibetul cal troian in curtea adulatziei americane. E' cum ar fi?!

As face haz, dar nu'i necaz decat la unii, si ei n'au internet si'atunci nu se justifica si nici nu se'ntzelege decat de cei ce au urechi s'auda, nas sa miroasa, pod de palma sa stranga si femeie sa stranga dupa ei.
E rau la noi si e murdar dar numai grec in Grecia sa nu fii. Si nici irlandez in Irlanda. In Romania da, si sa te casatoresti cu o romanca si sa nu mai pleci niciodata exceptand vacantza.
E rau si'i saracie si'i si bogatzie cat cuprinde si nu mai stii care'i bogat si care'i sarac decat daca stai o ora pe langa vre'o casa de marcat banii pe mancare.
E rau da' bine.

O sansa ar fi sa nu fure nimeni un an. Nimic. Nimeni.
O alta, sa vindem tot si sa stam cu chirie, obligatoriu mica, ce sa se deduca oricum din salariul fix pe viatza luat de la Uniune sau Fond ca sa nu facem scandal si sa nu furam si care sa fie in permanentza cheltuit pe mancare, vin, bere, femei, barbatzi, droguri usoare si foarte usoare ~ precum usturoi sau doze imperturbabil de mici de matraguna culeasa'n descantec sub luna plina cu mana dreapta dupa ce prelins'sa rosu'vinu'n ea, pentru ca cu restul din ceea ce punem deoparte sa poata lesne fi investitzi in autocunoasterea poftelor si idolilor.
Mai avem insa alternativa. Fie invatzam chineza, fie Coranul pe dinafara.

Nota autorului:

a. Articol total de neluat in seama urmare a naturii sale impregnate de fluxul constiintzei pe fondul unor frustrari impecabile
b. Nu conteaza cine'i Adina
c. Romani din Dex
d. Nimic despre Rosia Montana

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu