Infinitul interpretarilor reflecta Adevarul absolut.
Constientizarea, iubirea si gandul invesmanteaza Calea.
Spiritul este Dumnezeire, el defineste Vesnicia creatoare.

ab ore ad aurem


vineri, 7 mai 2010

Poza conteazaAtunci cand te vei duce sa'ti upgradezi identitatea, adica sa'ti schimbi buletinul, nu uita sa tii cont de fotografie. Chipul nou care te va reprezenta oficial va trebui sa fie luminos, hipnotic si zambitor. In felul acesta vei obtine orice credit si nu vei mai fi intrebat in tren de unguri daca ai cocaina sau femei goale in bagaj. Privirea sa topeasca lentilele aparatului foto iar zambetul sa urmeze imaginea cu tine pe scena universitatii primind Magna cum Laude. Poza din buletin e importanta. 

3 comentarii:

  1. te poti folosi, de moaca militianului din spatele aparatului, pentru un alt fel de zambet :P

    RăspundețiȘtergere
  2. Completând, dacă vrei să faci carieră şi să duci o viaţă prosperă, poţi începe prin a schimba buletinul ţinând cont de informaţiile de mai sus, din articol, apoi fii sigur că succesul îţi va date la usă tu doar să auzi şi să-i deschizi (pe cât de simplu pe atât de greu e să faci şi astea ultime două trebuşoare).

    Io` încă `îs copchil în poza de la buletin. Dar îţi dau dreptate, a trebuit o dată să scot şi permisul şi degeaba, tot a vorbit prin staţie la sediu (mereu o fac), altă dată chiar m-a întrebat apoi "dar în Italia ce ai furat de te-au expulzat?" la care eu deştept îi spun ... nimic .. atunci a fost o greseală, o neînţelegere!

    RăspundețiȘtergere