Infinitul interpretarilor reflecta Adevarul absolut.
Constientizarea, iubirea si gandul invesmanteaza Calea.
Spiritul este Dumnezeire, el defineste Vesnicia creatoare.

ab ore ad aurem


miercuri, 28 aprilie 2010

Life, ZabielaOmul ce face cu mana lui se cheama stradanie.
N'a prea avut el chef sa scrie zilele'astea. Ba n'a avut net, ba i'a plecat Jophiel in delegatzie, ba au avut altzii treaba si'a fost si penurie prin oras. Mai nou scrie si'n Femeia, pe la culinar, si'si mai bate capul si cu alte scrieri ce'ncepura a lancezi. Bani in continuare nu, ca'i setat pe alte cele. Sta'n casa ca un mosneag ce'a apucat intzeleptzizare si'o'mpartaseste cu altzii in schimba hranului. Da' cel mai rau'i faptul ca nu prea mai poate cu muzica. S'o asculte. Ca'i tziuie urechile. Baronu a scris ca Vadim a zis ca pierde aer. Are si de unde, ca'i Varsator. 
Ce'i aceea libertate?
Atunci cand, spre exemplul urmator, potzi scrie ceea ce mintea'ti coace, fara a simtzi a te'nfrana, fara de teama provocata de neintzelegeri nevinovate. Esti liber atunci cand cuvintele tale evoca intru totul propria'ti  realitate ce se vrea impartasita. Neaos cat si fara de miresme inutile. Naturaletzea vadindu'se cu consecventza cheie la orice. Libertatea e teama ingropata sau lasata liber prin'prejurul aievitatzii. Este atunci cand stii, tu cel carele scrii, ca n'au cum a'ti fi citite randurile decat de om. Ca se identifica a fi artist sau autoritate, e de natura semantica. Cat si de natura lui. Cand scrii fara de apasare, cuvantu'i neingradit. 
Si scrii liber cand te simtzi liber, asadar cand esti liber. Si liberi fiind, sa auzi ce muzica pot face cate unii! 
Aceasta fiind insasi muza ce'a deschis apetitul scrierii de fatza. "Life", James Zabiela, Renaissance, The Masters Series. 
Cata de'ascult'o!Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu