Infinitul interpretarilor reflecta Adevarul absolut.
Constientizarea, iubirea si gandul invesmanteaza Calea.
Spiritul este Dumnezeire, el defineste Vesnicia creatoare.





ab ore ad aurem


miercuri, 24 martie 2010

Supa de loboda cu crutoane picante si iaurt

.
Ce, cum si de ce?

~ loboda, zece legaturi
~ praz, unul mare
~ ceapa, una
~ morcov, unul
~ usturoi, o juma' de capatzana
~ lamaie stoarsa, una
~ ulei floare, o juma' de ceasca
~ ulei masline, doua linguri
~ iaurt, un pahar
~ paine, cateva felii
~ semintze de chilli / ardei iute
~ boia iute
~ sare, piper

Cureti loboda de codite si o speli bine.
Pui la calit intr'o oala prazul si ceapa taiate rondele, cu sare. Adaugi usturoiul taiat felii si morcovul asisderea. Dupa trei minute adaugi si frunzele de loboda. Acoperi, reduci putzin focul si dupa inca trei minute adaugi apa. Dregi de sare si lasi sa fiarba. Cu un sfert de ora inainte s'o dai de pe foc versi inauntru si sucul  de lamaie.
Prajesti painea taiata cubuletze mici in doua linguri de ulei de masline, presarand peste ele semintzele de chilli, sare si boia.
E gustoasa si cu adaos de iaurt, o lingura la fiecare portzie.

Imediat e cald afara si'o sa'ti prinda bine s'o stii a face.
.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu