Infinitul interpretarilor reflecta Adevarul absolut.
Constientizarea, iubirea si gandul invesmanteaza Calea.
Spiritul este Dumnezeire, el defineste Vesnicia creatoare.





ab ore ad aurem


luni, 1 martie 2010

Salata de manatarci cu broccoli crud, cartofi si ardei iute

.
Ce, cum si de ce?
(doua portii)

~ manatarci (ciuperci) macar 300g
~ broccoli, 150g
~ cartofi, doi
~ ardei iute, jumatate
~ salata verde, cateva foi
~ ulei de masline, o ceasca
~ rosii, patru
~ lamai, doua, stoarse
~ tarhon, o juma' de lingurita
~ rozmarin, o juma' de lingurita
~ sare, piper

Pui cartofii la fiert taiati cubulete, fara capac, la foc mare, zece minute, cat sa ramana fermi dar nu cruzi. Ii scurgi de apa si-i calesti cu doua linguri de ulei de masline, la foc mare sa-i parleasca putin si presari apoi sare, piper si rozmarin. Amesteci si-i pui intr-un bol mare, sa se raceasca.
Tai manatarcile tot cubulete si le calesti cateva minute in putin ulei de masline, cu sare si mai mult piper. Le dai deoparte.
Speli broccoli-ul bine sub jet de apa rece, tai din codite si le desfaci buchetzele. Le stropesti cu sucul de lamaie, jumatate de ceasca cu ulei de masline, sare si piper. Este simplu daca le pui intr-un bol acoperit cu o farfurie si-l apuci cu ambele maini si le zgaltzai bine.
Razui rosiile fara pielita si le amesteci cu sare, restul de ulei si tarhon.
Speli foile de salata cate una, le rupi fasii mici si le dai cu putin sare.
Adaugi totul in bolul cu cartofi si le plimbi intre ele putin cu o lingura de lemn.
.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu