Infinitul interpretarilor reflecta Adevarul absolut.
Constientizarea, iubirea si gandul invesmanteaza Calea.
Spiritul este Dumnezeire, el defineste Vesnicia creatoare.





ab ore ad aurem


miercuri, 10 martie 2010

Placinta de praz, spanac si ciuperci

.
Ce, cum si de ce?
(doua portii)

~ spanac frunze, 400 g
~ praz, unu'
~ ciuperci, champignoane, sase bucati maricele
~ foaie de placinta
~ unt, doua linguri
~ branza cu mucegai, 50g
~ ulei de masline
~ sare, piper

Incingi cuptorul la 200.
Calesti in unt prazul taiat rondele cu sare la foc potrivit. Adaugi dupa doua minute spanacul,  amesteci si apoi topesti inauntru si branza pe care ai maruntzit-o in prealabil. Scoti dupa un minut si asezi deoparte.
Tai ciupercile felii si le amesteci cu o lingura de ulei de masline, sare si piper.
Ungi cu unt un bol pentru cuptor, asezi foaia de placinta, deasupra prazul cu spanac si apoi presari ciupercile. Acoperi cu o alta foaie de placinta si dai la cuptor pentru 20 de minute, reducand focul la 180,  pana capata o culoare maronie incitanta.

Separat poti face un sos de iaurt cu o juma' de lingura de ulei masline si sucul de la o jumatate de lamaie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu