Infinitul interpretarilor reflecta Adevarul absolut.
Constientizarea, iubirea si gandul invesmanteaza Calea.
Spiritul este Dumnezeire, el defineste Vesnicia creatoare.

ab ore ad aurem


sâmbătă, 20 martie 2010

Articol pentru grasi si grasutze


Dintre motivele ce duc la hranitul excesiv, la distantza se iveste autosuficientza. Asa de tare nu'ti pasa ca esti singur. Si atat de putzin vrei sa te placa o Ea, dupa care tanjesti de altfel. Mai tentant totusi, cat si la indemana, se dovedeste a fi un platou cu cartofi prajiti 'naclaitzi in mujdei si atata pulpele de pui rotisate, cu coaja crocanta si condimentata aburind ecranul televizorului ce'ti ofera un film tare. Mai tentant decat susurul gleznelor Ei.
Mananci de plictiseala, si ca orice lucru facut des, ajungi a'l perfectziona. Si'ncepi diversitate'a cauta, si'n adulatzie ajungi usor. Pana sa faci suta de kilograme te trezesti ca mancatul ti'e cult.
Gasesti totodata ca o masa'nbelsugata ademeneste pe om si pe prietenii sai si ca astfel reusesti sa'i aduni laolalta.
Serbezi, mananci. Moare, mananci. Se'nsoara, iar mananci. Citesti, nasti om, te'ntalnesti, te plictisesti, poftesti, faci pauza.. mananci.
Si de n'ai mai manca, si fotosinteza pica'ti'ar bine ca apa, curat spre vesnicie te vei duce si mantuit si fericit. Cale lunga'ntr'adevar. Da' nimic nu'i de prisos.
Savurezi, manaci putin si lasi rabdarea sa te'mbie. Si de'ai putea doar contempla, si'apoi apa sa te duci sa bei, spre desavarshenie'ti vei duce duhul. Si poate devii si transparent.
Deci daca mananci mai putzin e mai bine.

Frumos ar fi sa te gandesti si la cei carora le inchizi afacerea, dar poate cu putzina orientare vom putea zari mai multe magazine naturiste in locul celor cu articole pentru grasi si grasutzi.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu