Infinitul interpretarilor reflecta Adevarul absolut.
Constientizarea, iubirea si gandul invesmanteaza Calea.
Spiritul este Dumnezeire, el defineste Vesnicia creatoare.

ab ore ad aurem


duminică, 7 februarie 2010

Piatra Filosofala si Teoria Constipatiei

                                                              ~
Profetiile lui Alfred Eusebiu von Hohenheim, Mare Maestru in Umbris al Ordinului Paracelsus
                                                              ~

"Pe numele meu in adevar Alena de Busei Sastre von Heimlin.
Al zecelea pe linia tatalui dupa  L.H. de Busei von Heimlin, tatal prim al dinastiei noastre.
Acestea sunt profetiile mele, singurele care impreuna cu istoricul generatiilor  mi-au fost permis a fi dezvaluite dupa trecerea mea in Umbris.


                                                            Istoric


Societatea  secreta  Ordinul  Paracelsus,  infiintata   in  secolul   XVII   de    L.H. de Busei, este prin membrii sai singura organizarie oculta din lume in descendenta directa cu Lunanaki, parinti ai Titanilor care i-au dat pe Arienii din care au zamislit Pelasgii, parintii neamului Hiperboreenilor, care au nascut pe Perkei, din care au iesit Tracii. Care au dat doua mari linii de etnii, Latinitatea Europei centrale si de apus si Latinitatea Rasaritului. Familia mea, prima cunoscatoare a Pietrei Filosofale, se trage din Latinitatea Apusului, in urma fuziunii cu triburile germanice si cele ale  iutilor, si apoi inpamanteniti de veacuri in gratia Bavariei.


                                                           Profetiile


Mai intai am sa spun ca trecerea in Umbris este singura pardonare a societatii in fata unui membru al sau care paraseste organizatia. Si ea se aplica doar Marilor Maestrii, ceilalti fiind trecuti in Neumbra Umbrelor (nu pot divulga ce inseamna). Trecerea in Umbris presupune insa si respectarea unui cod, care  incalcat atrage direct trecerea in Neumbra Umbrelor. Totodata, ruperea de societate in Umbris se intampla atat in planul spiritual, cat si in planul fizic, fiind acum obligat sa imi continui viata planetara in departarile Rasaritului, singura concesie fiind pastrarea unui castel faurit de Solomonari in Transilvania (nu pot divulga unde).
Prima profetie s-a intamplat in copilarie, putin... (lipseste textul original)... .
... prin care mama mea, dandu-si prima seama, a facut navalire in studioul tatalui - lucru nepermis, dar venea cu vestea prorocirii (nu pot divulga mai mult). Atunci tatal meu a devenit foarte atent la mine si atunci m-a initiat. Stia (prorocirea) si de aceea multa vreme am fost sufocat, chinuitizat si obligatizat sa astern tot ce vad si visez si ce nu are valabilitate cu realitatea. Asa a venit a doua profetie. Am profetit parintilor ca vad un lucru teribil intamplandu-se cu fiul lor, adica cu mine. A doua zi m-au dat afara din scoala. 
Am profetit cine va fi ales in fruntea   Landului si s-a adeverit. Am profetit mari schimbari ale climei  si  s-au adeverit si am profetit (si eu) caderea puterii sovietice.
Insa marile mele profetii, care sunt pentru viitor (cand scriu asta suntem zece ani inaintea anului de sfarsit al calendelor Maya)... (lipseste textul original)... imi dau de inteles coincidentia aflarii vietii mele in locurile de acum. Intre timpul acesta, am profetit ca germanii vor alege sef al cancelariei o femeie, la sfarsit de an sapte inaintea anului de sfarsit al calendelor Maya (in 2005 a fost desemnata Angela Merkel in funtea Cancelariei germane - n.n.).  Am profetit ca Piatra Filosofala va fi descoperita de poporul din tara care tine Transilvania, din leatul artistilor cu gandirea.
Si am profetit, ca cea mai mare profetie a mea,  Venirea a doua a Domnului pre pamant tot din tara mai sus amintita, tot catre sfarsiturile calendelor Maya si ca lumea intra in totul spiritului.
Acestea sunt profetiile mele importante, pentru faptul ca este tot ce pot sa las din istoria singuratatii mele alaturi de singurul credinciosul meu prieten si cu tutela si traducatorul acestor marturii, Eon E. Velasquez de Manara"


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu