Infinitul interpretarilor reflecta Adevarul absolut.
Constientizarea, iubirea si gandul invesmanteaza Calea.
Spiritul este Dumnezeire, el defineste Vesnicia creatoare.





ab ore ad aurem


vineri, 26 februarie 2010

Lupul isi schimba si naravul

  
Tehnologia l-a indepartat pe om de el insusi. 
Un corp suplu cu fese ferme a renuntat la bicicleta plimbandu-si acum ponderabilitatea in vehicule comode si pline de functionalitate. Televizorul a ingradit plaja teatrului si cartile sunt ascultate de pe discuri. Relatiile umane devin profund virtuale pe masura ce orgasmul este tot mai mult cautat pe www.
E zapaceala tot mai mare in mintea saracului om ce se robotizeaza odata cu trecerea vremii. Si fiind manipulat crancen spre o materializare desavarsita, contrastul dintre propria fiinta si artificial devine un hau neinteles. Iar el, nereusind sa conceapa inteligenta artificiala, se aduce pe sine in postura de ordinator, fiindu-i mai lesne a se invesmanta pe sine in circuite. A apucat asa si nu-si mai da seama. Si intr-adevar pare inutil a fi strigatul spiritualitatii sau al naturii, ochelarii tridimensionali acaparandu-i vederea. In consecinta, matricea riposteaza. Semnele sunt deja vizibile, cat si asteptate. O prabusire a electricitatii la nivel global este la fel de intamplabila precum o noua revenire a lui Terminator. Iar cu cat va depinde omul mai tare de curent electric si de material, cu atat mai mult el va suferi intr-o era duhovnica ai carei zori deja se arata. Bate la usa pestisorul de aur dar el tot la un LCD placat viseaza. 


Cainele se trage din lup. In spetza dintr-unul asiatic. Nu a mai fost nevoit sa ucida pentru hrana, a inceput sa o primeasca. Iar asta l-a facut ca astazi sa-i pese de alte specii. Asadeci omului i-ar fi suficient sa inlocuie pe cele care-l alimenteaza si sa se schimbe drept urmare.

 Crema de dovlecei cu dressing de ciuperci, sfecla si smantana


Ce, cum si de ce?
(mai multe portii)

~ dovlecei, opt
~ cartofi, doi
~ morcovi, doi
~ ciuperci, cate una de portie
~ sfecla, una potrivita
~ smantana groasa, un pahar mare
~ ulei masline, trei linguri
~ sare, piper

Fierbi acoperit cu sare, in apa rece, dovleceii, cartofii si morcovii taiati mici cubulete. Dupa ce s-a inmuiat morcovul, reduci focul, scoti legumele din oala si le pasezi cu ulei de masline, piper si inca putina sare, dupa gust. Versi inapoi in oala si mai dai intr-un fiert, amestecand.
Separat tai ciupercile pe din doua si jumatatile obtinute felii subtiri. Cureti sfecla si o dai pe razatoare. Amesteci o lingura plina de sfecla cu o ciuperca, sare si o lingura de smantana si faci o gramajoara pe care o asezi in mijlocul farfuriei cu crema de dovlecei.

Aspectul este cel din fotografia de sus a blogului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu