Infinitul interpretarilor reflecta Adevarul absolut.
Constientizarea, iubirea si gandul invesmanteaza Calea.
Spiritul este Dumnezeire, el defineste Vesnicia creatoare.

ab ore ad aurem


vineri, 19 februarie 2010

InchipuiriPamantul este o mare casa de nebuni. 
Este salas pentru intrupari de spirite razvratite in rai a caror penitenta a insemnat materializare si uitare. Este locul in care am fost impinsi sa redescoperim roata si sa inventam suferinta. 
Am picat din cer ca din cer. Lipsiti fiind de memoria ancestrala, am fost siliti sa ne minunam de tot ceea ce vedeam. Cel care a vazut sau a inteles primul a dezvoltat opinie si astfel personalitate. Si i-a convins si pe ceilalti de crezul sau iar urmarea s-a vazut in faptul ca exista istorie. 
Probabil ca s-a dorit o pedeapsa cumva fara constrangeri, dar le-am generat singuri. Suntem o adunatura de urmasi de copii de ingeri nebuni care si-au luat-o in cap si care n-au inteles unde se afla. Care oricum,  vreme lunga s-a scurs pana sa nu mai creada ca se trag din maimute sau ca sunt progenituri pe fata acestei  planete din pura intamplare. Abia catre tarziu am priceput mai multe, si deja stapanim planeta, cucerim spatiul si ne confundam cu Dumnezeu. Avem aere de creatori si multi devin idolatrizati. Aproape ca s-a pierdut sensul la orice, ca de n-ar mai fi, nu s-ar mai povesti. 
Ne tot intrebam, ne tot miram si tot nu intelegem. 
Suntem un mic dejun prajit cu pretentii de mari zeitati.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu