Infinitul interpretarilor reflecta Adevarul absolut.
Constientizarea, iubirea si gandul invesmanteaza Calea.
Spiritul este Dumnezeire, el defineste Vesnicia creatoare.

ab ore ad aurem


sâmbătă, 20 februarie 2010

Doriti-ma. Votati-ma. Treziti-va. Cu mine.M-am hotarat sa deviu presedinte.
Sunt bun la suflet, altruist, inteligent si am nevoie de asta. Am imaginatie, relatii si putere de convingere. Telul meu este sa traiesc iarna la Palatul Cotroceni si vara, si pentru asta sunt dispus sa-i duc pe romani in rai. Treaba e pe jumatate rezolvata. Eu pot, deci trebuie sa mai vrea si poporul. Ca urmare citeste, baga la cap, lasa-te induplecat de argumentele mele si vibreaza la propria-ti schimbare de mentalitate.
Asadeci, urmand a fi ales, am intocmit o lista cu prioritati si cateva legi prioritar interschimbabile. Dur dar aspru. Maleabil dar sever.


1. Scoaterea legilor in afara obligativitatilor pana la epuizare prin indiferenta. Astfel cetatenii se vor calauzi in viata dupa propriile norme morale, sau de supravietuire.
2. Impartirea banilor in mod egal intre cetateni, ca sa nu fie furati si protejat astfel furtul de nelege fiind oricum. Excesul, vadit, va fi impartit popoarelor mai cu nevoie din jur. Pana la pierderea totala a sensului si pana la obedienta saraciei.
3. Mandatul presedintelui dureaza o zi plus o zi nelucratoare, necesar si suficient pentru trebile externe care vor deveni interne odata cu desfiintarea granitelor cat si pentru pastrarea si alimentarea misterului din jurul fotoliului de presedinte. 
4. Si nu in ultimul rand, adoptarea ca a doua limba oficiala a englezei si a rusei si a germanei cat si a francezei, italienei, portughezei la alegere dintre portugheza si albaneza. 
5. Legalizarea prin absenta legilor impotriva si a legilor in general atat cat si incurajarea cresterii canepei si implicit a marijuanei.
6. Adoptarea Constitutiei din 1923, cu caracter simbolic, prin juxtapunere, sincretism si eclectism cu Constitutia Tibetului fara capitolele 7 si 7a incrucisata cu paragraful 100 din Constitutia posibila si convenabila a Vaticanului.
7. Organizarea de sarbatori zilnice, fiecare purtand numele presedintelui in curs (exemplu bun l'ar face Floriniadele Dragulinului)
8. Realitatea este subiectiva, deci relativa. Deci va fi creata intru principiul liberului arbitru imbunatatit, in libertatea alegerii si respectarii alegerii dupa bunul plac si simt al fiecaruia, fara deosebire de sex, religie sau mentalitate.
Si inca doua la care ma inham promisic a le nascoci cu chibzuinta si sa ne ajute Dumnezeu sa uimim.

Un comentariu: